Vodiči-Pula Forum Index Vodiči-Pula
Forum za turističke vodiče

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Uvod

Post new topic   Reply to topic    Vodiči-Pula Forum Index -> Općenito
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Franko

PostPosted: Mon Apr 21, 2008 5:39 pm    Post subject: Uvod Reply with quote

Ok, obnovljen je forum, moglo bi biti korisnih stvari za vodiče, naravno, ovisi o nama samima.
Forum će biti zatvoren, privatan, samo za članove društva
vodiča Pula.
Ovdje bi mogli razmijeniti mišljenja, potrebe, bilo šta drugo.

Svi članovi društva dobiti će pristup forumu, tj. username i password, ako netko nije dobio, neka se javi upravi info@vodici-pula.hr.
Dakle, pisati i čitati postove moći će samo članovi foruma, eventualno bi mogli odlučiti da neki forum bude javan.

Korištenje foruma nije neka velika filozofija, upišite kreirani username i password, nakon toga odite na Profile i promijenite si lozinuku (password), ako to želite.
Nakon toga možete čitati forume klikom na odabrani, new topic je nova tema.
Ako se netko sam registrira, biti će obrisan. Ranije je bio slučaj da je bilo tko mogao pisati po forumu, to nema smisla.

Svatko će imati pravo kreirati topice (teme) diskusija, odgovarati na prethodne postove itd.

Don Vito će biti Bič Božji ovog foruma, njemu su data sva prava, može pisati što hoće, brisati tuđe postove, forume, korisnike, prepravljati tuđe izjave, sve.
Njega ne mogu drugi obrisati, niti mijenjati njegove izjave.

Još ako ovo budemo zaista koristili, moglo bi biti zanimljivo.

Za bilo kakva pitanja, nejasnoće pošaljite email, ili postavite pitanje na forum.
Back to top
View user's profile Send private message
Vito
Site Admin

PostPosted: Mon Apr 28, 2008 7:50 pm    Post subject: dobrodošli! Reply with quote

Bok svima!

Evo napokon i mene, nakon par dana, na našem forumu, po prvi put! Uspio sam se logirati, nije baš teško Wink
Neću filozofirati previše (iako to volim) Laughing Pod rubriku edukacija pokušati ću uploadirati slike što su mi ostavili arheolozi, pa će i oni koji nisu bili na predavanju moći vidjeti arheološka bogatstva nađena u našem gradu.
Cool
Stay cool,
don Vito Twisted Evil
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    Vodiči-Pula Forum Index -> Općenito All times are GMT
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum