|
Vodiči-Pula Forum za turističke vodiče
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Franko

|
Posted: Mon Apr 21, 2008 5:39 pm Post subject: Uvod |
|
|
Ok, obnovljen je forum, moglo bi biti korisnih stvari za vodiče, naravno, ovisi o nama samima.
Forum će biti zatvoren, privatan, samo za članove društva
vodiča Pula.
Ovdje bi mogli razmijeniti mišljenja, potrebe, bilo šta drugo.
Svi članovi društva dobiti će pristup forumu, tj. username i password, ako netko nije dobio, neka se javi upravi info@vodici-pula.hr.
Dakle, pisati i čitati postove moći će samo članovi foruma, eventualno bi mogli odlučiti da neki forum bude javan.
Korištenje foruma nije neka velika filozofija, upišite kreirani username i password, nakon toga odite na Profile i promijenite si lozinuku (password), ako to želite.
Nakon toga možete čitati forume klikom na odabrani, new topic je nova tema.
Ako se netko sam registrira, biti će obrisan. Ranije je bio slučaj da je bilo tko mogao pisati po forumu, to nema smisla.
Svatko će imati pravo kreirati topice (teme) diskusija, odgovarati na prethodne postove itd.
Don Vito će biti Bič Božji ovog foruma, njemu su data sva prava, može pisati što hoće, brisati tuđe postove, forume, korisnike, prepravljati tuđe izjave, sve.
Njega ne mogu drugi obrisati, niti mijenjati njegove izjave.
Još ako ovo budemo zaista koristili, moglo bi biti zanimljivo.
Za bilo kakva pitanja, nejasnoće pošaljite email, ili postavite pitanje na forum. |
|
| Back to top |
|
 |
Vito Site Admin
|
Posted: Mon Apr 28, 2008 7:50 pm Post subject: dobrodošli! |
|
|
Bok svima!
Evo napokon i mene, nakon par dana, na našem forumu, po prvi put! Uspio sam se logirati, nije baš teško
Neću filozofirati previše (iako to volim) Pod rubriku edukacija pokušati ću uploadirati slike što su mi ostavili arheolozi, pa će i oni koji nisu bili na predavanju moći vidjeti arheološka bogatstva nađena u našem gradu.
Stay cool,
don Vito  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|